Pristanak za newsletter

Popunjavanjem ovog obrasca dajete pristanak Blitz-CineStaru d.o.o., sa sjedištem u Sarajevu, ul. Džemala Bijedića br. 160, JIB: 4200268040009 (dalje Blitz-CineStar), kao voditelju obrade, da čuva navedene podatke i periodično vas obavještava o novoj ponudi u našim kinima putem elektroničke pošte. Blitz-CineStar koristi vašu e-mail adresu kao primatelja newslettera, vaše ime i prezime za oslovljavanje unutar poruka, te spol za segmentaciju prilikom slanja specifičnih ponuda za žene ili za muškarce.

Sami odgovarate za tačnost unesenih podataka. Prilikom popunjavanja pazite da ispravno unesete vašu e-mail adresu, jer newsletter ne može biti isporučen na nevažeću adresu. U svakom trenutku možete se odjaviti putem poveznice koju možete naći unutar svakog poslanog newslettera. U tom slučaju, obrisat ćemo podatke koje ste nam ustupili. Promjenu imena, prezimena ili spola možete obaviti odjavom i ponovnom prijavom s aktuelnim podacima. Blitz-CineStar neće mijenjati podatke koje ste sami unijeli.

Blitz-CineStar koristi usluge partnera i dobavljača prilikom obrade podataka.

Blitz-CineStar može koristiti i usluge drugih dobavljača za potrebe analize uspješnosti newslettera kao što su Google, Facebook ili MailChimp koji mogu zabilježiti vašu e-mail adresu prilikom korištenja prema uvjetima korištenja njihovih usluga. Blitz-CineStar ne dijeli vašu e-mail adresu s navedenim tvrtkama i koristi je samo za slanje newslettera kojim vas obavještava o filmovima u kinima Blitz-CineStara.

Blitz-CineStar stalno unapređuje sigurnost svoji informacijskih sistema koristeći raspoložive tehnologije i načine zaštite sistema. Pristup podacima ograničen je samo na one osobe kojima je potrebna informacija za obavljanje posla.

Za korištenje usluga Blitz-CineStara, pa tako i ovog newslettera, važe sljedeći Opšti uslovi:
OPŠTI USLOVI POSLOVANJA
OPŠTI USLOVI KORIŠTENJA INTERNET STRANICA
IZJAVA O PRIVATNOSTI

Za sve informacije o obradi i zaštiti ličnih podataka, možete se obratiti na e-mail adresu licni.podaci@cinestarcinemas.eu