e-plaćanje

Nikad jednostavnija kupovina ulaznica u samo nekoliko koraka! 

Uživajte u brzoj kupovini ulaznica iz vaše fotelje!     

Želite li kupiti ulaznicu putem interneta koristeći uslugu e-plaćanja, kliknite na link: https://online.cinestarcinemas.ba

Kako bi zaštita Vaših podataka bila potpunija, povjerljive informacije o karticama (broj kartice, datum važenja i CVV kod) koje ste naveli se ne pohranjuju na serveru CineStara. Transakcijom putem Vaše kartice upravlja treća strana (Corvus Pay) koja zaprima broj kreditne/debitne kartice i ostale osobne podatke isključivo za identifikaciju i odobrenje transakcije. 


ZBOG ZAŠTITE VAŠIH LIČNIH PODATAKA, lozinka za korisnički račun i PIN za korisničku karticu s kojima se prijavljujete na online sistem moraju zadovoljavati određene sigurnosne uslove.

REGISTRIRANI KORISNICI
Vaša lozinka ne smije biti jednostavna, mora sadržavati minimalno 8 znakova (brojke i slova) i mora sadržavati barem jedno veliko slovo i barem jedan broj. LOZINKA NE SMIJE SADRŽAVATI: korisničko ime, lične podatke (ime, prezime, e-mail, kućna adresa, broj telefona), brojeve u nizu ili identične brojeve, slova u nizu ili identična slova i riječi kao što su: lozinka, CineStar, cinestar itd. Sistem neće dozvoliti promjenu lozinke ili prijavu s istom, ukoliko lozinka ne zadovoljava sigurnosne uslove.

KORISNICI KARTICA
Kartica (Classic, Business, Student) je zaštićena PIN-om sa minimalno šest znamenki (brojevi). Radi zaštite i radi onemogućavanja zloupotrebe kartica od trećih strana, PIN mora biti složenije formacije. PIN NE SMIJE SADRŽAVATI: kombinaciju brojeva u nizu, od manjih prema većima i obrnuto, jednake brojeve u nizu (npr. 111111, 123456, 654321…) te broj telefona ili slične PIN-ove koji mogu sadržavati lične informacije. Sistem neće dozvoliti da promijenite PIN, ukoliko isti ne zadovoljava sigurnosne uslove.