O NAMA

O CINESTARU

POVIJEST


CineStar grupa svoje početke bilježi još davne 1948. godine, kada je tvrtka Kieft & Kieft Filmtheater GmbH otvorila svoje prvo klasično kino u Lübecku u Njemačkoj. Nakon više od četiri desetljeća rada, 1993. godine otvaraju svoj prvo CineStar multipleks kino u Njemačkoj i započinju sa širenjem po cijeloj Europi. Nekad mala obiteljska tvrtka Kieft & Kieft je danas dio CineStar grupe – s više od 100 multipleksa u više europskih zemalja.

CINESTAR BOSNA I HERCEGOVINA

Prvi multipleks u Bosni i Hercegovini, CineStar Mostar, tvrtka Blitz-CineStar otvara 2012. godine, sa ukupno 5 kinodvorana i 700 sjedala. Nakon Mostara, slijedi otvaranje i druga dva multipleksa: CineStar Bihać 2014. godine sa 6 kinodvorane i 834 sjedala te CineStar Tuzla 2016. godine sa 5 kinodvorana i 789 sjedala.

Sveukupno u Bosni i Hercegovini ima 16 kinodvorana i 2.323 sjedala.

CINESTAR – NAJVEĆI I VODEĆI KINOPRIKAZIVAČ U REGIJI

CineStar Bosna i Hercegovina je dio CineStar grupe u regiji koja broji ukupno 20 CineStar multipleksa, 129 kinodvorana i preko 20.500 sjedala, što čini CineStar najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji.

STANDARDI – KINA S PET ZVJEZDICA

Multipleksi CineStar potpuno su digitalizirana kina opremljena najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima. CineStar u Bosni i Hercegovini nudi najsuperiornije kino-formate: RealD, 3D digitalnu tehnologiju, eXtreme dvorane i 3D zvuk. Gigantska „Wall to Wall“ i „Floor to Ceiling“ filmska platna, amfiteatarski raspored sjedala, vrhunski zvučni sustav Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX koja osiguravaju kristalno jasnu sliku i ton, neke su od najvažnijih karakteristika superiornosti CineStarovih multipleksa.

Naša vizija…

Biti najbolji i najveći kino lanac u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - posjetiteljima prvi izbor za kino, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

Naša misija…

Pružiti svakom posjetitelju najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo te omogućiti uvijek najbolji i najveći izbor filmova, u tehnološki superiornim dvoranama te najudobnijim sjedalima, uvijek konstantnu kvalitetu kina s pet zvjezdica. Vrijednosti na kojima temeljimo naš dugogodišnji uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših posjetitelja.

Obožavamo film...i baš zato smo kina s pet zvjezdica!