Print@home

Ne čekajte u redu na blagajni, kinoulaznicu ispišite kod kuće ili uredu!
Print@Home je usluga kojom posjetitelj sam ispisuje kinoulaznice. U tom slučaju nije potrebno preuzimati kinoulaznice na blagajnama kina.
Print@Home usluga namijenjena je korisnicima Stars Club 2 x bonus kartice (Classic i Business).

Nakon što izvršite kupovinu putem interneta (www.cinestarcinemas.ba), dobit ćete e-ulaznicu. Na e-ulaznici nalazi se barkod. Nju možete ispisati ili je pomoću uređaja (telefon/tablet) predočiti djelatniku koji provjerava ulazak u kino.
Za cijelu transakciju dobit ćete jednu e-ulaznicu s jednim barkodom. Ukoliko kupujete više kinoulaznica potvrda s jednim barkodom vrijedi za sve kupljene ulaznice u toj transakciji.
Isti barkod se može koristiti samo jednom.

Kupovinom e-ulaznice umanjuje se novčani iznos sa Stars Club kartice iako ulaznica ostane neiskorištena. e-ulaznica ima karakteristike obične ulaznice.

POGODNOSTI KORIŠTENJA USLUGE:
• Nema čekanja u redu ispred blagajni.
• Kupovina je moguća 24 sata.
• Mogućnost biranja filma, termina, sjedala u miru i bez stresa.
• Ostvarivanje bonus ulaznica i bonus bodova na Stars Club 2x bonus kartici prema Općim uvjetima korištenja iste.
• Usluga je besplatna.

*NAPOMENA: Za otvaranje prozora ispisa print@home ulaznice potrebno je u Internet pregledniku isključiti blokiranje pop-up prozora.

GUBITAK E-ULAZNICE
Ukoliko izgubite ispisanu e-ulaznicu, zaboravili ste je uzeti u kino ili nemate mogućnost ispisa, kinoulaznicu možete preuzeti na blagajni kina. To možete učiniti pomoću web-koda (koji je naznačen na e-ulaznici) ili Stars Club 2 x bonus kartice. U tom slučaju gubi se status korisnika Print@Home usluge.

SLUČAJEVI KADA SE KORISNIKU NE ODOBRAVA ULAZ U DVORANU S E-ULAZNICOM:
• Ukoliko korisnik pokušava ući prerano u kino dvoranu (npr. više od 3,5 sata prije predstave).
• Barkod nije valjano ispisan.
• Barkod se ne može očitati.
• Barkod ne postoji na e-ulaznici.
*U navedenim slučajevima korisnik se treba obratiti na info blagajni CineStara!

PREDUVJETI ZA KORIŠTENJE USLUGE:
Potrebno je biti korisnik Stars Club 2 x bonus kartice i osobnog računala, poželjno i printera.

OPOZIV E-ULAZNICE
Prilikom kupnje ulaznica putem interneta  prihvatili ste „CineStar Online Opće Uvjete poslovanja“  u kojima je navedeno da je storniranje moguće jedino u slučaju otkazivanja projekcije i/ili promjene u rasporedu/terminu prikazivanja filmova. Svakako vam savjetujemo ubuduće da prije nego što kupovinu konačno potvrdite, provjerite podatke o željenom filmu, vremenu i mjestu predstave te sve ostale podatke koje unosite u sustav jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

REKLAMACIJE I INFORMACIJE
Za reklamacije kao i dodatne informacije obratite nam se na info blagajni ili putem e-pošte na:  online@cinestarcinemas.eu