PREMIUM LOŽECineStar prvi put u regiji predstavlja Premium lože. Lože su potpuna ekskluziva i novitet u regiji, a riječ je o ograđenom i ugodnom dizajnerskom prostoru koji je pozicioniran u najbolji dio dvorane te nudi luksuzniji i intimniji doživljaj filma odvojen staklenom pregradom sa vješalicom za gardarobu, posebnom rasvjetom, dodatnim zvučnicima. Sva sjedišta u ložama su Premium lounge fotelje sa elektro  reclining pomičnim dijelog za noge i leđa, širih dimenzija i sa stolićem sa bežičnim punjačem za mobitele. Lože sarajevskog multipleksa su prigodno nazvane prema gradovima u kojima se odvijaju najpoznatiji filmski festivali - Cannes, Berlin, Venice, Sundance i Hollywood, a najveća loža je imena Sarajevo.

Tri dvorane od ukupno 10 imaju PREMIUM LOŽE, a u svakoj dvorani nalaze se po dvije lože. U ložama se nalaze ukupno 34 PREMIUM LOUNGE sjedišta.

Ulaznice za PREMIUM LOŽE
Premium Lounge fotelje odlikuje posebna usluga koja, osim najboljih mjesta u dvorani i najboljeg ugođaja sadrži piće uz kinoulaznicu koje možete konzumirati u Cinema baru prije ili poslije filma. Izbor pića koji ulaze u ponudu naznačen je na cjeniku bara. 

Zakup PREMIUM LOŽE
Ukoliko se odlučite za zakup određene lože za potrebe privatne proslave ili druženja, kupujete sva sjedeća mjesta u toj loži. Osim privatnosti koju dobivate u loži, uz ulaznicu za film dobivate piće i meni. Piće je moguće konzumirati prije ili poslije filma u Cinema Baru, ali imate i mogućnost da vam naši djelatnici posluže piće i meni na dizajnerskom stolu koji se nalazi unutar lože. Također, imate mogućnost izabrati i druge proizvode s koncesije i bara koji će vama i gostima biti posluženi prije samoga filma.
Ukoliko želite zakupiti sva sjedišta u loži, pošaljite upit na mail info.bih@cinestarcinemas.eu