Bonus program


GRATIS ULAZNICE

Prilikom svakog novčanog polaganja stječeš pravo na gratis ulaznice u skladu s visinom položenog iznosa.

Minimalni iznos pologa na karticu je 10 KM.
 
Visina jednokratnog pologa u KM. Broj bonus ulaznica
50 KM – 74 KM 1
75 KM – 99 KM 2
100 KM i više 3
 
Gratis ulaznice moguće je zamijeniti za 2D ulaznice za sve redovne projekcije, ali ih nije moguće zamijeniti za 4DX projekcije, ScreenX projekcije, Spektakle, pretpremijere, specijalne projekcije (pakete koji sadrže ulaznicu i proizvod) i određenu uslugu.
Moguće je nadoplatiti dodatke na kino ulaznicu (3D, eXtreme, VIP, VIP RELAX i LOVE BOX sjedala, ROYAL BEDS, PREMIUM LOUNGE te trajanje filma) prema trenutno važećem cjenovniku kino ulaznica CineStara.
Za 3D film potrebno je platiti 3D naočale za svaku ulaznicu - doplata isključivo na blagajni.
 

BONUS BODOVI

Kod svakog plaćanja Stars i Family Club karticom automatski se bilježe bonus bodovi na tvom računu u skladu s bonus programom.
  1. BONUS BODOVI - za svakih potrošenih 5 KM prilikom kupovine ulaznica, hrane ili pića Stars Club karticom (online ili na blagajni kina) dobivaš 1 BOD. Bodovi se automatski bilježe na računu u skladu sa bonus programom.
  2. EXTRA BONUS: za kupovinu ulaznica za domaći film Stars Club karticom dobivaš DUPLE BODOVE.
  3. ZAMJENA BODOVA - prikupljene bodove možeš zamijeniti za ulaznice, hranu i piće u CineStar kinima. Pri tome 1 BOD ima vrijednost 0,25 KM.

Bonus bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.
 
NAPOMENE:
  • Prilikom kupovine jednog proizvoda nije moguće istovremeno koristiti gotovinu i bonus bodove.
  • Ukoliko na kartici ne postoji dovoljna količina bonus bodova za plaćanje jednog proizvoda ili ulaznice, razlika se ne može doplatiti u gotovini. Jedan proizvod mora biti u cijelosti zamijenjen za bonus bodove.
  • Bonus bodovi se ne dodjeljuju prilikom kupnje CineStar Family paketa i ulaznica za uslugu Moja Cine Srijeda.
  • Nije dozvoljeno storniranje kupljenih kino ulaznica i proizvoda.
  • Bonus bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.
  • Bodove ne možete zamijeniti za ulaznice za 4DX projekcije, pretpremijerne projekcije, Spektakle, rođendane i organizovane projekcije.
  • Bonus bodovi se ostvaruju samo za pojedinačne uplate gotovine. Ukupno uplaćeni iznosi prilikom više pojedinačnih uplata se ne zbrajaju i ne mogu se koristiti za ostvarivanje prava na bonus bodove.