Opis usluge

Poštovani posjetitelji,

Imamo za Vas par uputa kako bi Vaš boravak u kinu Gold Class by American Express kinu bio što ugodniji.
Cijena uključuje jedan Gold Class meni po Vašem izboru koji će Vam konobar servirati prije početka filma, za vrijeme trajanja filmskih trailera te bezalkoholno piće koje Vas čeka u dvorani.
Dodatne narudžbe svih proizvoda iz naše bogate ponude moguće su i za vrijeme trajanja filma i posebno se naplaćuju. Cjenik s ponudom nalazi se u pretincu ispod Vašeg stolića, zajedno s etuiem za evidenciju narudžbi.
Narudžbe se vrše pritiskom na tipku za poziv osoblja koja se nalazi na stoliću ispred Vas i svijetli zeleno. Pritiskom tipke svjetlo se iz zelenog mijenja u crveno. Ponovna promjena svjetla iz crvenog u zeleno znači da je naše osoblje zaprimilo Vaš poziv te da će Vas uslužiti u najkraćem mogućem roku.
Osoblje možete pozvati tijekom trajanja filma i ukoliko želite da se uklone tanjuri s Vašeg stolića.
Molimo Vas da prilikom izlaska iz dvorane obavezno uzmete Vaš etui s evidencijom narudžbi te da ga predate na blagajni gdje će Vam biti obračunate dodatne narudžbe, ukoliko ste ih imali.

Od 24. prosinca 2013. s prelaskom na novi operativni sustav, rezervacije ulaznica za kino Gold Class by American Express će se u potpunosti ukinuti te će ulaznice biti moguće isključivo kupiti putem svih naših online kanala te na blagajni kina Gold Class by American Express kao i na blagajama kina CineStar Zagreb, Novi Zagreb i Arena.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.


CineStar Gold Class by American Express Vam želi ugodan boravak.
Uživajte u filmu.