Dvorane

Prije samog početka filma, u dvoranu će Vas uvesti naša ljubazna hostesa. Ukupni kapacitet dviju Gold Class by PREMIUM VISA dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u svakoj dvorani). Upravo zahvaljujući ograničenom broju sjedala, Gold Class by PREMIUM VISA dvorane iznimno su udobne, posebno opremljene i izgrađene prema specijalnim standardima.

U kinu Gold Class by PREMIUM VISA posjetitelji mogu uživati u velikim hollywoodskim spektaklima i blockbusterima snimljenim pomoću najnovije filmske tehnologije. Upravo ta tehnologija u spoju s nevjerojatnom udobnošću dvorana, njihovom tehničkom opremljenošću, intimnom atmosferom i nikad do sada viđenom lepezom usluga pružit će budućem posjetitelju luksuzno kino iskustvo kojem će se iznova htjeti vraćati.

 

Opremljenost dvorana
  • Vrhunska tehnološka opremljenost uz intimnu atmosferu
  • Posebno izrađene i opremljene prema specijalnim standardima
  • ‘wall to wall’ – ‘floor to ceiling’ filmska platna
  • Dolby Digital Ex (7+1) DTS vrhunski zvučni sustavi
  • 3D Digital Cinema
GOLD CLASS SJEDALA– udobnost prije svega!
Sjedala su postavljena u paru. To su prvoklasne luksuzne fotelje koje su elektronički podesive te gostu omogućavaju podešavanje pozicije od uspravne do vodoravne, ovisno o raspoloženju. Također, sjedala su odvojena od susjednih kako bi se osigurala maksimalna privatnost.