Informacije o rezervisanim i kupljenim ulaznicama

INFORMACIJE O REZERVISANIM ULAZNICAMA:
Rezervisane ulaznice možete kupiti na blagajni kina koristeći WEB KOD koji se nalazi na potvrdi. Ukoliko ste ulaznice rezervisali online, dovoljno je da kliknete na link koji se nalazi u potvrdi (Kupiti ulaznice sada). Ukoliko ste ulaznice rezervisali putem iCineStar aplikacije ulaznice možete kupiti nakon što se prijavite u ono kino za koje ste rezervisali ulaznice te potom odaberete Moj iCineStar - Rezervacija i kupovina - Rezervirano. Rezervacije se brišu 30 minuta prije početka projekcije, osim u slučaju posebnih akcija. U tom slučaju, informacije o brisanju rezervacija biti će posebno istaknute na stranici akcije i u procesu rezervacije ulaznica. Sve nepreuzete rezervacije sustav automatski poništava.

Ukoliko ste korisnik CineStar Loyalty Club kartica, Studentske ili Senior, povoljniju cijenu ulaznice možete ostvariti predočenjem svoje kartice isključivo na blagajnama kina.

Za povoljnije cijene ulaznica za čitavu obitelj zatražite CineStar Family paket na blagajni kina.


INFORMACIJE O KUPLJENIM ULAZNICAMA:
Potvrdu kupljenih ulaznica potrebno je ispisati, a ukoliko niste u mogućnosti, kupljene ulaznice možete preuzeti na blagajni kina s Web kodom.
Ukoliko ispišete online potvrdu QR KOD-om - print@home (e-ulaznica), isti ćemo skenirati na ulazu kako biste mogli ući u dvoranu bez čekanja.

NOVO! Postavite bar kod na sredinu ekrana Vašeg smart telefona kako bi isti skenirali i uđite u dvoranu bez čekanja u redu za ulaznice.

Prilikom kupnje ulaznica putem interneta prihvatili ste „CineStar Online Opšte uslove poslovanja“ u kojima je navedeno kako je storniranje moguće jedino u slučaju otkazivanja projekcije i/ili promjene u rasporedu/terminu prikazivanja filmova. Ulaznice je moguće isključivo zamijeniti i to na blagajni kina, najkasnije sat vremena prije početka projekcije za koju su ulaznice kupljene. Svakako savjetujemo da prije nego što kupovinu konačno potvrdite, provjerite podatke o željenom filmu, vremenu i mjestu predstave te sve ostale podatke koje unosite u sustav budući da naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Za ulaznice kupljene online putem (web i aplikacija), naplaćuje se nadoknada za online proces za svaku kupljenu ulaznicu (dalje u tekstu: Online nadoknada). Online nadoknada iznosi 0,30 KM s PDV-om, (0,26 KM neto) bez obzira na cijenu ulaznice. Prilikom online kupovine ulaznica cijena se iskazuje kao zbir cijene ulaznice i nadoknade za online proces. Online nadoknada se naplaćuje po ulaznici, ne po transakciji. Nadoknada se ne naplaćuje za bonus ulaznice i bonus bodove sa Stars Club Classic kartice. Naš onlajn sistem za kupovinu ulaznica omogućava korisnicima unaprijed osigurano mjesto na odabranom filmu te korisnici imaju opciju odabrati željeno mjesto iz udobnosti vlastitog domaćinstva ili u pokretu. Nadoknada za online proces predstavlja nadoknadu za praktičnost usluge online kupovine ulaznica te nam pomaže pokriti troškove koji se odnose na vođenje naše web stranice i unaprijeđenje same usluge. Takođe nam omogućava ostvariti i zadržati visok nivo tehnološkog i svakog drugog kvaliteta kina. Taj kvalitet po samoj cijeni kinoulaznice, koja je u kategoriji nižih u svijetu ne bi bio moguć, a navedena praksa je na obostranu korist, a ne samo korist CineStar multiplexa. Takođe, plaćanje nadoknade za online proces najnormalnija je praksa u cijelom svijetu.

Nadoknada za online proces ne vrijedi za ulaznice kupljene na blagajnama kina.