Spektakli info

O tome da ćemo jednog dana u kinu gledati izravne prijenose najvećih svjetskih opera, najizvođenije balete i najpopularnije koncerte, do prije par godina nismo mogli ni sanjati. Led smo probili jednom od najpoznatijih svjetskih opera, Bizetovom "Carmen" koja je na našim velikim platnima u koprodukciji s RealD 3D tehnologijom izazvala oduševljenje domaće publike svih generacija, ali i sjajne kritike. Toliko puta od publike izgovorena riječ „spektakl“ pri izlasku iz dvorane, sama nam se nametnula kao naziv za čitavu sezonu koncerata, baleta, opera, modernog plesa, ali i drugih događaja koje smo pripremili za Vas.

Prekrasno je posjetiti parišku Operu ili milansku La Scalu i pogledati La Traviatu uživo, ali koliko nas to zaista može i ima priliku? Vjerujemo da kultura mora biti dostupna svima, a u kombinaciji s RealD 3D tehnologijom, doživljaj postaje toliko stvaran da imate osjećaj kao da ste na pozornici s glavnim junacima.

Stoga, za sve koji su uvijek željni kulture, ali i spektakla, pokrenuli smo program pod nazivom „Spektakli u CineStaru“ u sklopu kojeg Vam prenosimo kulturnu scenu svjetskih metropola na naša velika platna. Opere, baleti, koncerti kasične i pop glazbe, mjuzikli, sportske utakmice i mečevi... sada su stalni dio ponude multipleksa CineStar.