Preporuka filmova

Uđite u nevjerojatan svijet IMAX dokumentarnih filmova!
Vaš CineStar omogućio Vam je da iz kino dvorane i udobnog sjedala otputujete na sasvim nepoznata i neistražena mjesta o kojima ste oduvijek sanjali...
Svemirske galaksije, udaljeni i misteriozni planeti, morske dubine i koraljni grebeni, daleke tropske šume i prašume nikada vam nisu bili bliži. Ekskluzivno u kinu IMAX pogledajte neke od zanimljivih i edukativnih dokumentarnih filmova koji će vas povesti na mjesta koja će većini nas zauvijek ostati nedostupna te vas upoznati sa stanovnicima zemlje, mora ili svemira koji su nam do sada bili skoro nepoznati. 
 
Potražite inspiraciju u odličnim, edukativnim dokumentarnim filmovima u 3D formatu, motivirajte djecu i doživite sasvim novo i upečatljivo iskustvo!

BROŠURA ZA ŠKOLE - preuzmite novu brošuru koja će vam pomoći u odabiru prave projekcije vezane uz teme koje želite s djecom obraditi.  Osim novih filmova, novost u ovoj brošuri je edukativan sadržaj za učenike koji vam može pomoći u kreiranju kvalitetne, zabavne i poučne izvanškolske i školske nastave. 
 
Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je popuniti ovaj zahtjev najkasnije pet radnih dana prije željenog  termina projekcije.
 
Za sve upite vezane uz rezervacije grupnih dolazaka, molimo da nam se obratite na mail