Online zahtjev za Tuzlu

Online obrazac za proslavu rođendana potrebno je ispuniti minimalno 3 radna dana prije željenog termina proslave.
 
IME I PREZIME SLAVLJENIKA
DATUM ROĐENJA SLAVLJENIKA
IME RODITELJA
BROJ MOBITELA / TELEFONA
EMAIL
UPIŠITE ŽELJENI DATUM PROSLAVE
UPIŠITE ŽELJENI FILM

TERMIN FILMA I PROSLAVE U ROĐENDAONICI bit će potvrđen telefonski nakon što se aktivira kinoprogram za kinotjedan u kojem želite organizirati proslavu. Molimo da ne popunjavate pozivnice do telefonske potvrde termina. Radi bolje koordinacije i organizacije, na rođendansku proslavu potrebno je doći najkasnije 45min prije početka projekcije, odnosno, 10min prije proslave u rođendaonici, ukoliko se ista održava prije filma. U protivnom, ne možemo garantirati istu kvalitetu usluge.

Ljubazno Vas molimo da se informirate o sadržaju filma te da sami odlučite je li isti primjeren za Vaše dijete. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.
 
Maksimalan broj djece koji bi mogao prisustvovati proslavi (minimalno 5)
Broj odraslih osoba u pratnji (obvezna pratnja minimalno jedne odrasle osobe)

 
ROĐENDAONICA 30 MIN: 55 KM
ROĐENDAONICA 1H: 80 KM

ROĐENDAONICA 30 min UKLJUČUJE: najam prostora na 30 min, 1x LEDO rođendansku tortu (za 10 do 12 osoba), pribor za konzumaciju torte, posluživanje torte, karaoke, društvene igre, 1x Kokice 2GO, 3x Cappy jabuka 1L, krunu za slavljenika/icu, prostor dekorisan balonima i disco kugla.

ROĐENDAONICA 1h UKLJUČUJE: najam prostora na 1h, 1x LEDO rođendansku tortu (za 10 do 12 osoba), pribor za konzumaciju torte, posluživanje torte, igranje igrica na PS5 igraćoj konzoli, karaoke, društvene igre, 1x Kokice 2GO, 3x Cappy jabuka 1L krunu za slavljenika/icu, prostor dekorisan balonima.
 

DODATNO JE MOGUĆE NARUČITI:
SREDNJI MENI (srednje kokice i srednje piće) - nadoplata 1,50 KM/kom 

MOVIE MENI (srednje kokice, srednje piće i igračka na čaši) - nadoplata 2,50 KM/kom 

Dodatna rođendanska torta i pribor - 34 KM 

 
 

20% popusta na kupnju bezalkoholnih pića isključivo uz narudžbu torte ostvaruje se na blagajni kina.

Termin filma i proslave u rođendaonici bit će potvrđen telefonski nakon što se aktivira kinotjedan u kojem želite organizirati rođendan. Molimo da ne popunjavate pozivnice prije potvrde termina.

U dokumentu Izjava o privatnosti je opisano kako koristimo Vaše podatke, koja prava Vam jamči Uredba o zaštiti osobnih podatka, te kako ih ostvariti.