Najbolji kinoprikazivač

CineStar kino u Zenici - USKORO

Kino s pet zvjezdica uskoro i u Zenici!

Radosna vijest za mnogobrojne ljubitelje filmske umjetnosti - nakon Mostara, Bihaća, Tuzle i Banja Luke, uskoro otvaramo peti po redu CineStar u Bosni i Hercegovini.

Vaše omiljeno kino imaće novo ruho jer otvaramo u potpuno preuređenom prostoru nekadašnjeg kina Ekran.

U želji da posjetiocima ponudimo najbolje moguće kino iskustvo, ali i u znak zahvalnosti vjernim posjetiocima kina Ekran, nakon opsežnog preuređenja koje je u toku, Zenica će biti bogatija za 3 moderno opremljene kino dvorane sa preko 300 prepoznatljivih i udobnih CineStar sjedišta, uključujući ljubavna sjedišta, savremenom tehnologijom i najvišim standardima u kvaliteti kino prikazivanja. Osim interijerske renovacije, prilagođava se nagib tribina te ugrađuje novi realD3D sistem svjetski poznatog proizvođača, koji će podići kvalitetu 3D prikaza slike te će posjetioci imati osjećaj da su u središtu radnje filma. Sve tri dvorane nadograđuju se sa Crown digitalnim pojačalima te JBL zvučnicima nove generacije. Snaga i kvaliteta zvuka podiže se na visoki nivo koji će se osjetiti u svakom sjedištu u dvorani.

I to nije sve! Svi posjetioci će pored vrhunskog filmskog programa moći uživati i u našim prepoznatljivim uslugama poput on-line prodaje ulaznica, CineSrijede – najpovoljnijeg dana u sedmici, Loyalty programa i Family paketa koji osiguravaju uštede, te brojih sadržaja poput proslava rođendana i matineja.

Vidimo se uskoro u Zenici!


CineStar Zenica - USKORO