CineStar Banja Luka

 
VAŽNA OBAVIJEST CINESTAR - BANJA LUKA

19.05.2020.
Poštovani posjetioci,
Obaviještavamo vas da je naš Cinema Bar otvoren u radnom vremenu od 08h do 21h. U cilju zaštite naših posjetitelja i zaposlenika, u Cinema Baru pridržavamo se preventivnih mjera zaštite od korona virusa COVID-19.
Ponudu Cinema Bara pogledajte na stranici www.blitz-cinestar-bh.ba/cinema-bar.

17.03.2020.
Poštovani posjetioci,
tužna srca, ali s potpunim razumijevanjem potrebe, obavještavamo vas da u skladu sa preporukama nadležnih tijela i situacijom na tržištu, od dana 17.03.2020. privremeno pauziramo s radom svih naših kina u Bosni i Hercegovini. Samo velikim naporima i svi zajedno možemo kolektivno pridonijeti zaustavljanju širenja korona virusa COVID-19. U kontaktu smo s nadležnim službama, te čim budemo u mogućnosti, kina će biti otvorena.
Povrat sredstava za ulaznice kupljene na blagajnama kina možete zatražiti na blagajnama, po ponovnom otvorenju. Za ulaznice kupljene online putem, povrat sredstava će biti automatski izvršen na vašu bankovnu ili Loyalty karticu.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram gdje ćemo komunicirati sve vijesti.
U slučaju potrebe, upite možete slati na info.bih@cinestarcinemas.eu.
Vjerujemo da je ovo samo jedan tužan i neočekivan film, ali s happy endom i da ćemo uskoro ponovo neopterećeni uživati u  filmovima na velikom platnu!
Čuvajte se i budite nam zdravi!
Vaš CineStar