MASTERCARD POGODNOSTI U CINESTARU


VOLIŠ ONLINE KUPOVINU ILI SI VIŠE TIP ZA BLAGAJNU?
 
NIJE NI VAŽNO, JER MOŽEŠ OSTVARITI POGODNOSTI NA SVE NAČINE - PAMETNO KORISTI MASTERCARD KARTICU I OSTVARI SLJEDEĆE SUPER POGODNOSTI U CINESTARU:

MasterCard pogodnosti u CineStaru
 
1. CONTACTLESS PONEDJELJAK – 1+1 nagrađivanje na blagajnama
 
DAN: Ponedjeljak – cijeli dan

OPIS I USLOVI ZA OSTVARIVANJE POGODNOSTI:

Ponedjeljkom za svaku kupljenu 2D ili 3D ulaznicu koju plaćate isključivo na samom prodajnom mjestu/blagajnama CineStar kina u Bosni i Hercegovini*, CONTACTLESS MASTERCARD karticama, DRUGU KINO ULAZNICU dobijate na dar (1+1 GRATIS).
Riječ je o 2D kino ulaznici za koju posjetilac može nadoplatiti sve dodatke po cjenovniku.
Ostalim načinima plaćanja kao što su;  e-plaćanje ili Stars Club karticom ili mobilnom aplikacijom nije moguće ostvariti pogodnost.
Gratis ulaznica može se iskoristiti isključivo u trenutku kupovine ulaznice za isti film (ne vrijedi za pretprodaju ili ukoliko posjetilac kupi kinoulaznicu u nedjelju za ponedjeljak).
Gratis 2D ulaznicu posjetilac može iskoristiti za 2D film, a dodaci 3D, dodatak za REALD 3D naočale (doplata isključivo na blagajni), Royal Beds, Premium Lounge fotelje, VIP, LOVE BOX i VIP RELAX sjedišta i eXtreme se nadoplaćuju prema cjenovniku CineStara.
Akcija ne uključuje pretpremijerne projekcije, 4DX projekcije i Spektakle.
Pogodnost se ne odnosi na Senior Club i Studentske kartice.

Pogodnost traje od 01.06.-31.12.2021.
 
2. ONLINE DANI – gratis kino ulaznica za iduću posjetu
 
DAN: bilo koji dan, bilo koji termin

OPIS I USLOVI ZA OSTVARIVANJE POGODNOSTI:

Prilikom online kupovine MASTERCARD karticom minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini*, bilo koji dan, na poklon dobijate 1 SERIJALIZOVANI KUPON u obliku BAR KODA KOJI VRIJEDI KAO GRATIS KINO ULAZNICA prilikom sljedeće kupovine kino ulaznice za projekcije u istom kinu.
Kupon za besplatnu ulaznicu vrijedi isključivo za 2D film, neovisno o trajanju filma.
Svi ostali dodaci naplaćuju se prema regularnom cjenovniku CineStara, odnosno posjetilac nadoplaćuje dodatke za 3D, eXtreme, Royal Beds, Premium Lounge fotelje, VIP sjedala, Love box sjedala.
Kupon nije važeći za 4DX projekcije, pretpremijere, posebne projekcije i Spektakle.

Pogodnost traje od 01.06.-31.12.2021.
 
3. ONLINE NEDJELJA- Gratis kokice u nedjelju!
 
DAN: Nedjelja – cijeli dan

OPIS I USLOVI ZA OSTVARIVANJE POGODNOSTI:

Prilikom online kupovine MASTERCARD karticom minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini*, isključivo za nedjelju, na poklon dobijate 1 SERIJALIZOVANI KUPON u obliku BARKODA koji na prodajnom mjestu tu nedjelju mijenja za srednje kokice u kinu za koje ste kupili kino ulaznicu.

Pogodnost traje od 01.06.-31.12.2021.
*Pogodnost vrijedi u svim CineStar kinima u Bosni i Hercegovini.