Tajne avanture kućnih ljubimaca 2 - sink

 
IZVORNO IME: The Secret Life of Pets 2
REDATELJ: Chris Renaud  |  ŽANR: animirani
ULOGE: Marko Makovičić, Jan Kerekeš, Bojan Navojec, Amanda Prenkaj, Dražen Bratulić
TRAJANJE FILMA: 86 min  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 27.06.2019

SADRŽAJ FILMA:
Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvijek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Terijer Max suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Liama. Max je toliko zabrinut zbog dječakove sigurnosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Max i njegov drugar Duke susrest će se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maxovu anksioznost. Na svu sreću, Max će dobiti važne savjete od veterana sa farme, psa Roostera. On će pogurati Maxa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Liamu da malo slobode.


Za to vrijeme, u gradu, dok joj je vlasnica odsutna, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Chloe koja je otkrila radost koju pruža mačija trava, pokušava da spasi Maxovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka.

A šašavi, ali preslatki zeko Grudvica živi u zabludi da je superheroj, od trenutka kada je njegova vlasnica Molly počela da ga oblači u superherojske pidžamice. Ali, kada se pojavi Daisy, neustrašiva ši cu, i zatraži Grudvičinu pomoć zbog opasne misije, on će morati da nađe hrabrost i postane junak kakav se samo pretvarao da je.

Mogu li Max, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim
najvećim strahovima?


Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Ekipa iz džungle 2: Svjetska turneja - sink
Želja - sink
Inspektor Brk i zagonetni slučaj - sink