Trolovi: Bend na okupu - sink

 
IZVORNO IME: Trolls Band Together
REDATELJ: Walt Dohrn  |  ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 92 min  |  GODINA: 2023  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 02.11.2023

SADRŽAJ FILMA:
U vrijeme praznika, budite spremni za uzbudljivo, šareno porodično okupljanje, kao nikada do sada. Anna Kendrick i Justin Timberlake vraćaju se svojim ulogama u novom poglavlju blockbuster muzičke franšize studija DreamWorks Animation – TROLOVI – BEND NA OKUPU.

Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka (Anna Kendrick) i Zakeralo (Justin Timberlake) sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio dio njenog omiljenog benda Bro Zoune. Bend, ali i cijela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije vidio svoju braću.

Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog nevjerovatnog muzičkog talenta, kidnapovalo par podlih pop zvijezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Pored neobuzdane radosti karakteristične za TROLOVE i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvijezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.

Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
10 Života