Najveći Showman

 
IZVORNO IME: The Greatest Showman
REDATELJ: Michael Gracey  |  ŽANR: biografija, mjuzikl
ULOGE: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams
TRAJANJE FILMA: 105 min  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 28.12.2017
HIGHLIGHTS:
Nominiran za nagradu Oscar u kategoriji:
  • Najbolja originalna pjesma

SADRŽAJ FILMA:
Nadahnut legendom i ambicijama prvog američkog promotora pop kulture, P.T.-ja Barnuma, Najveći showman inspirativna je priča o uzdizanju iz siromaštva smionog maštara koji je uspio dokazati kako je sve što možete zamisliti moguće i ostvariti te da svatko, koliko god nevidljivim se činio, ima nevjerojatnu priču vrijednu svjetskog spektakla. Barnumova priča je klasična priča o snalažljivom poduzetniku koji se uspio sam izvući iz siromaštva i ne samo da je postao majstor sasvim nove umjetnosti imidža i promocije nego i jedan od prvih američkih milijunaša koji je sam stvorio svoje bogatstvo.

NAJVEĆI SHOWMAN je originalni mjuzikl koji slavi rođenje šoubiznisa i osjećaj sreće kada nam se ostvare snovi. Jackman je utjelovio lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma, koji je ni od čega stvorio najveći spektakl poznat kao „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru, političaru, showmanu i biznismenu iz 19. stoljeća, koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus”, te je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

VIŠE

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Hugh Jackman tumači u ovom vizualnom i glazbenom spektaklu lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma, koji je bio poznat po predstavi „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“.
Foto i videogalerija