Hellboy

 
IZVORNO IME: Hellboy
REDATELJ: Neil Marshall  |  ŽANR: Akcija, avanturistički
ULOGE: David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane
TRAJANJE FILMA: 121 min  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 11.04.2019

SADRŽAJ FILMA:
Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice (Nimue the Blood Queen) vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više vijekova, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njenom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike ...
Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, a odličnu glumačku postavu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma i Milla Jovovich kao glavna zlobnica Blood Queen te Sasha Lane kao Alice Monaghan.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Hellboy je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. kojeg su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra, temeljen na kultnom stripu Mikea Mignole.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Ant-Man i Wasp: Kvantumanija
Opasan let
Operacija Fortune: Prevara stoljeća
Avatar: Put vode
Meg 2: Put u dubinu
Marveli