Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate 4DX


 
IZVORNO IME: Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate 4DX
REDATELJ: Paul Dugdale  |  ŽANR: koncertni film
ULOGE: Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion, Chris Martin, Jin of BTS, H.E.R.
TRAJANJE FILMA: 138 min  |  GODINA: 2023  |  DRŽAVA: Velika Britanija  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 19.04.2023

SADRŽAJ FILMA:
Nakon rekordnog uspjeha Coldplay Music Of The Spheres emitovanja uživo iz Argentine u kina diljem svijeta prošlog oktobra, bend se vraća na velika platna u ovoj potpuno novoj, konačnoj rediteljskoj verziji koncerta, u 4DX formatu.

Snimljen tokom rasprodatih deset večeri Coldplaya na stadionu River Plate u Buenos Airesu, ovaj spektakularni koncertni film sadrži remiksovan/remasterovan zvuk i zadivljujuće vizuelne prikaze koje je snimio reditelj Paul Dugdale, dobitnik nagrade BAFTA i nominacije za Grammy, uključujući mnoštvo dosad neviđenih snimaka.

Svjetla, laseri, vatrometi i LED narukvice ispunjavaju platno na koncertu koji je The Times proglasio "najveći muzički show ikada". Uz klasične hitove kao što su Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe i A Sky Full Of Stars, film uključuje gostovanja zvijezda uključujući Jina iz BTS-a s debijem uživo rekordnog singla The Astronaut.

Ne propustite priliku podijeliti ovo radosno, životno iskustvo s obožavaocima Coldplaya diljem svijeta. Ova prezentacija takođe uključuje poseban dokumentarac iza kulisa - koji sadrži neviđene intervjue s bendom - koji je ekskluzivan za kina.


Foto i videogalerija