BINGO DANI U CINESTARU SARAJEVO

Dođi na Bingo dane u CineStar Sarajevo! Od 12. do 20. juna pripremili smo niz pogodnosti kako bi ljubitelji dobre zabave, uz propisane mjere, ponovo mogli uživati u filmu i to uz nikad atraktivnije cijene!

Bingo dani u CineStaru Sarajevo

Nudimo za svakoga po nešto:

Family vikend 12. i 13.6.

Posjeti CineStar Sarajevo od 11 do 17h jer cijena ulaznica je samo 5 KM*, a djeca uz kupljenu ulaznicu dobivaju i Ledo** sladoled gratis! Animatori, naše maskote i mnoštvo zabave vas čekaju! Kupi ulaznice ovdje.

1+1 gratis

Od ponedjeljka 14. do srijede 16.6 iskoristi 1+1 ulaznicu gratis za sve filmove! Akcija osigurava 50% nižu cijenu ulaznice, kao i za sve dodatke (osim loža). Više informacija ovdje.

Paklena 4DX akcija

U četvrtak i petak, 17. i 18., osjeti sve prednosti 4DX-a i pogledaj najnoviji hit film, a usput zgrabi male slane kokice gratis uz kupljenu 4DX ulaznicu. Ukoliko ulaznicu kupiš online, uz pokaz iste preuzmi kokice u kinu.

Family vikend 19. i 20.6.

Pridruži nam se na još jednom Family vikendu uz dječije hit filmove po cijeni od samo 5 KM*! Tu je i Ledo** sladoled gratis za djecu uz kupljenu ulaznicu, kao i naše maskote, animatori i dodatni zabavni sadržaji! Pogledaj naš kinoprogram ovdje.

Ulaznice je moguće kupiti online i na blagajni kina za sve akcije i dane.

A dodatno, samo 26.6. čeka te omiljeni YouTuber DexRock u CineStaru Sarajevo! Više informacija i ulaznice ovdje.

Vidimo se u CineStaru Sarajevo!

*svi dodaci se doplaćuju na akcijsku cijenu ulaznice / akcija se ne odnosi na premijerne filmove
**do isteka zaliha