Ponuda business centra

Kada unajmljujete kinodvoranu za manji ili veći korporativni skup, naši iskusni djelatnici pomoći će vam u svakoj etapi organizacije. CineStar kina nalaze se u Bihaću, Mostaru i Tuzli te raspolažu svime što vam je potrebno za savšen događaj – udobna sjedala, dvorane raznih veličina (od 60 do 232 sjedala, ovisno o lokaciji), najsuvremeniju kino i audio opremu i tehničko osoblje koje će vam biti na usluzi u svakom trenutku.
U slučaju potrebe, rado ćemo za vas organizirati coffee breakove, catering koji može biti kreiran prema vašim željama – od klasičnih toplo-hladih buffeta, finger fooda do tematskih menija.
Počastite vaše uzvanike tradicionalnim kinogrickalicama, ipak su CineStar kokice najbolje u Bosni i Hercegovini!

CineStar kinodvorane opremljene su vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sustav. Na svim našim lokcijama, osiguravamo minimalno 5 sati parkinga gratis za sve posjetitelje.Business kartice i CineStar kuponi predstavljaju savršen poklon za Vaše klijente, partnere ili zaposlenike.
Pružite im vrhunski kino doživljaj za pamćenje. 


Organizirajte:
•  Obuku djelatnika
•  Prezentacije
•  Lansiranje proizvoda
•  Radionoci i seminare
•  Konferencije za tisak
•  Dodjele nagrada 

U ugodnom i opuštajućem ugođaju predvorja multipleksa moguće je druženje nastaviti i na Cinebaru, gdje se Vaši uzvanici mogu osvježiti raznovrsnom ponudom pića, a tu su i nezaobilazne kinogrickalice koje svi obožavaju...


Prostrite crveni tepih i pustite da vaša mašta odradi planiranje i darujte vašim uzvanicima nezaboravno kinoiskustvo.

Izaberite savršen film za vaše goste, odlučite se za najnoviji blockbuster, art film, dokumnetarac... Počastite uzvanike najboljim kokicama i nachosima, raznim pićima, koktelima, canapeima, pripremite im poklone, kinokupone...
Predvorje kinodvorane brendirajte prema vašim željama, a na raspolaganje vam stavljamo i plazma ekrane.
Na vrlo jednostavan i povoljan način, oduševite vaše uzvanike i priuštite im „red carpet“ iskustvo koje neće zaboraviti!

Ako želite zaista impresionirati vaše klijente, kupce, kolege eventom koji će pamtiti, priuštite im ekskluzivnu kinoprojekciju. Obratite nam se vezano za pretpremijerne projekcije i vašim uzvanicima omogućite da pogledaju film prije početka službenog datuma prikazivanja. Savršen izbor kad svima želite omogućiti VIP tretman!