POKLANJAMO TI ULAZNICU!

POKLANJAMO TI 2D ULAZNICU u CineStaru 4DX Delta Planet u Banjaluci!

Kako do GRATIS ulaznice? Lako. Pogledaj 4 filma, sakupi 4 zvjezdice i dobijaš 2D ulaznicu na Stars Club Classic kartici koju možeš iskoristiti pri sledećoj posjeti.

Pravila su jednostavna. Na blagajni kina zatraži kupone kojim možeš ostvariti 2 pogodnosti:
- GRATIS 2D ulaznicu – ako sakupiš 4 pečata (1 pečat dobijaš za 1 kupljenu ulaznicu unutar jedne transakcije), a 5. ulaznica je GRATIS i ista se dobija na Stars Club Classic kartici koju možeš iskoristiti već pri sljedećoj posjeti.
- SUPER POPUSTE na kokice i piće – možeš iskoristiti bilo koju od navedenih pogodnosti 

a) 2D ULAZNICA NA POKLON 

Za kupljenu ulaznicu/e unutar jedne transakcije dobijaš jedan pečat na mjestu gdje se nalazi zvjezdica. Ukoliko si u jednoj transakciji kupio više ulaznica za isti film, možeš dobiti više pečata, ali na više različitih kartica. 
 
Akcija vrijedi za sve vrste plaćanja, za kupovinu na blagajni i online, jedino ne vrijedi ako kupuješ ulaznicu BONUS ulaznicom sa Stars Club Classic kartice. Ako si kupio ulaznicu online ili preko aplikacije samo pokaži online potvrdu ili QR kod na blagajni i dobićeš pečat. 

Za 4 sakupljena pečata na mjestu zvjezdica dobija se 2D ulaznica GRATIS na Stars Club Classic kartici koju možeš iskoristiti pri sljedećoj posjeti.
 
GRATIS 2D ulaznica može se iskoristiti samo za 2D projekcije. GRATIS ulaznica može se iskoristiti na blagajni i online, moguće ju je zamijeniti za 2D ulaznice za sve redovne projekcije, osim za 4DX, Spektakle i pretpremijerne projekcije. Moguće je nadoplatiti dodatke na ulaznicu (3D, eXtreme, VIP RELAX i LOVE BOX sjedišta) prema trenutno važećem cjenovniku. Dodatak za 3D naočale doplaćuje se na blagajni kina. Ne vrijedi za Family paket, organizovane projekcije, rođendane, grupne popuste i ostale akcijske cijene.
 

b) SUPER POPUSTI NA KONCESIJI
 
 - uz kupovinu velikih slanih kokica možeš dobiti refill GRATIS - isti dan uz praznu ambalažu
 
 - uz kupovinu velike Coca-Cole 0,75L možeš dobiti refill GRATIS - isti dan uz praznu ambalažu

 - uz kupovinu Popcorn Maxi menija možeš ODMAH dobiti GRATIS male karamel kokice 
 
 - uz kupovinu Family&Friends menija možeš ODMAH dobiti GRATIS Slushy 

Akcija vrijedi od 6.6. do 31.8.2019. samo u CineStaru 4DX Delta Planet u BanjaLuci.

U CineStaru uvijek dobiješ više!