Online zahtjev za Banja Luka regular

Online obrazac za proslavu rođendana potrebno je ispuniti minimalno 3 radna dana prije željenog termina proslave.
 
IME I PREZIME SLAVLJENIKA
DATUM ROĐENJA SLAVLJENIKA
IME RODITELJA
BROJ MOBITELA / TELEFONA
EMAIL
UPIŠITE ŽELJENI DATUM PROSLAVE
UPIŠITE ŽELJENI FILM

TERMIN FILMA I PROSLAVE U ROĐENDAONICI bit će potvrđen telefonski nakon što se aktivira kinoprogram za kinotjedan u kojem želite organizirati proslavu. Molimo da ne popunjavate pozivnice do telefonske potvrde termina. Radi bolje koordinacije i organizacije, na rođendansku proslavu potrebno je doći najkasnije 45min prije početka projekcije, odnosno, 10min prije proslave u rođendaonici, ukoliko se ista održava prije filma. U protivnom, ne možemo garantirati istu kvalitetu usluge.

Ljubazno Vas molimo da se informirate o sadržaju filma te da sami odlučite je li isti primjeren za Vaše dijete. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.
 
Maksimalan broj djece koji bi mogao prisustvovati proslavi (minimalno 5)
Broj odraslih osoba u pratnji (obvezna pratnja minimalno jedne odrasle osobe)

 
ROĐENDAONICA 30 MIN: 30 KM
ROĐENDAONICA 1H: 45 KM

ROĐENDAONICA 30 min UKLJUČUJE: najam prostora na 30 min, 1x LEDO rođendansku tortu (za 10 do 12 osoba), pribor za konzumaciju torte, posluživanje torte, krunu za slavljenika/icu, prostor dekorisan balonima

ROĐENDAONICA 1h UKLJUČUJE: najam prostora na 1h, 1x LEDO rođendansku tortu (za 10 do 12 osoba), pribor za konzumaciju torte, posluživanje torte, krunu za slavljenika/icu, prostor dekorisan balonima, igranje igrica na PS4 igraćoj konzoli i disco kugla

Broj sjedećih mjesta u rođendaonici u CineStaru 4DX Banja Luka ograničen je na 24 (dvije rođendaonice s po 12 sjedećih mjesta). 
 

DODATNO JE MOGUĆE NARUČITI:
MOVIE MENI (srednje kokice, srednje piće i igračka na čaši) - 2,80 KM/kom 

Dodatna rođendanska torta i pribor - 25 KM 

Dodatna fotografija - 2 KM 

Usluga kostimiranog lika 30 min = 12 KM  
Usluga kostimiranog lika 1h = 24 KM 

20% popusta na kupnju bezalkoholnih pića isključivo uz narudžbu torte ostvaruje se na blagajni kina.

Termin filma i proslave u rođendaonici bit će potvrđen telefonski nakon što se aktivira kinotjedan u kojem želite organizirati rođendan. Molimo da ne popunjavate pozivnice prije potvrde termina.

U dokumentu Izjava o privatnosti je opisano kako koristimo Vaše podatke, koja prava Vam jamči Uredba o zaštiti osobnih podatka, te kako ih ostvariti.