Dobrodošli!

Dobro došli na internetske stranice CineStara Prijedor!

CineStar Prijedor ima 3 kinodvorane ukupnog kapaciteta od 222 mjesta.

Dvorane su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtjevnijim ljubiteljima kina.

Multipleksi CineStar godišnje prikazuju oko 150 filmskih naslova. Oni željni nove dimenzije zabave mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu. 

Sve dvorane su prostrane i udobne, a posebnu ponudu čine LOVE BOX i VIP sjedišta. LOVE BOX sjedišta doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedište ograđeno je sa svake strane od drugih sjedišta, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama se nalazi i specijalno dizajnirana VIP sjedišta. VIP sjedišta izrađena su od kože, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić. 

Posjetitelji mogu uživati u prepoznatljivim uslugama CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, Matineje i Family paket, proslave rođendana, ali i Loyalty programu koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online i još puno toga. Prije početka filma posjetitelji se mogu počastiti kokicama, nachosima, slatkišima i pićem. 

Svakog četvrtka CineStar donosi novi kinoprogram. U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, posjetitelji mogu uživati od 16:00 do 23:00.
U sklopu redovnih projekcija pogledajte i:
• MATINEJE - porodični i dječji filmovi, vikendom i praznicima od 11:00 do 11:59h
• PRETPREMIJERE

Raspored dvorana: 

Broj dvorane Ukupan broj mjesta Regular sjedišta                             VIP sjedišta                        LOVE BOX sjedišta     Mjesta za osobe s invaliditetom Kvadratura platna (m2)
1 50 30 10 10 0 21 m2
2 70 50 10 10 0 34 m2
3 (RealD 3D) 102 76 13 12 1  32 m2