Blackpink: The Movie


 
IZVORNO IME: Blackpink: The Movie
REDATELJ: Oh Yoon-dong, Jung Su-yee  |  ŽANR: dokumentarni, mjuzikl
ULOGE: Jisoo, Jennie, Rose, Lisa
TRAJANJE FILMA: 100 min  |  GODINA: 2020  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 04.08.2021

SADRŽAJ FILMA:
Blackpink čine četiri članice - JISOO, JENNIE, ROSÉ i LISA. Debitantska pjesma BLACKPINK-a dospjela je na vrh svake ljestvice ploča u Koreji u roku od samo četiri sata od objavljivanja, najavljujući sjajan dolazak "debitantske zvijeri ". Pet godina kasnije, BLACKPINK postiže svjetsku slavu zahvaljujući iznimnim talentima i performansama svojih članica. Sve one posjeduju prepoznatljiv talent.

U spomen na prvijenac BLACKPINKA, "BLACKPINK THE MOVIE" bit će objavljen ovog kolovoza u više od 100 država svijeta, a posebno privlači to što ćete film moći pogledati i u 4DX-u, najpoznatijoj i prvoj multisenzornoj dvorani na svijetu. 

Iako je "BLACKPINK THE MOVIE" proslava 5. obljetnice prvijenca BLACKPINK-a, to je ujedno i poseban poklon za "BLINK" - voljeni fandom BLACKPINKA. Film se sastoji od različitih sekvenci usredotočenih na svakog člana BLACKPINKA, od kojih su neki: "Soba sjećanja"; segment koji se osvrće na pet godina sjećanja od BLACKPINK-ovog debija, "Ljepota"; uvjerljivi snimci sva četiri člana s njihovim izrazitim karakteristikama, „Ekskluzivni intervjui“; poruka za obožavatelje. Nadalje, na ekranima će se odvijati preuređene verzije izvedbi uživo iz emisija “THE SHOW” (2021), “IN YOUR AREA” (2018) i još desetak hit pjesama BLACKPINK-a kako bi obožavateljima u cijelom svijetu pružili dirljivo iskustvo kao da su zapravo na događanjima uživo. 


Foto i videogalerija