DEXROCK SHOW

DEXROCK EKSKLUZIVNO U CINESTARU!

Popularni youtuber i gamer Dex Rock ponovno dolazi u CineStar kina gdje će održati svoju predstavu pod nazivom DEX ROCK SHOW.Ekskluzivno u CineStar kinima u Sarajevu i Banja Luci Dex Rock show možeš pogledati u niže navedenim terminima:
  • 21.05. u 13h, 15h i 17h, CineStar 4DX Sarajevo (Bingo City Centar, dvorana 2)
  • 22.05. u 13h, 15h i 17h, CineStar 4DX Banja Luka (Delta planet, dvorana 1)
Cijena ulaznice iznosi 17 KM i od 03.05. se nalazi u prodaji online ili na blagajni CineStar 4DX Sarajevo ili CineStar 4DX Banja Luka. 

Kako bi Dex Rock show bio potpuni doživljaj, za tebe smo pripremili poseban DEX ROCK MENI koji osim kokica i pića sadrži i posebnu Dex Rock majicu. Uz svaki kupljeni DEX ROCK MENI dobivaš i fotografiju s potpisom na poklon! 

Požuri po ulaznicu jer te čeka nezaboravan provod uz mnoštvo videa, smijeha i ludih izazova s cijelom Rock Fam ekipom. 
 
Napomena: ulaznicu za DexRock show nije moguće zamijeniti za bonus ulaznice ili bonus bodove, ali se kupnjom ulaznice sredstvima sa Stars Club kartice sakupljaju bonus bodovi. Za ulaznicu DexRock show ne vrijedi cijena za Studente ni cijena za Obiteljski paket. Rezervacije nisu moguće.

Skupno fotografiranje biti će organizirano isključivo u dvorani dok pojedinačno fotografiranje prije/poslije predstave s Dex Rockom nije moguće. 

Vidimo se u CineStaru!

DexRock Show
DexRock Show
DexRock Show
Trajanje: 70 min