CONTACTLESS MONDAY by MasterCard i Maestro

GRATIS ULAZNICA PONEDELJKOM

Poštovani posjetioci,

ponedeljkom, za svaku kupljenu 2D ili 3D ulaznicu na blagajnama CineStara, a plaćenu BESKONTAKTNIM MASTERCARD i MAESTRO karticama, drugu 2D ulaznicu dobijate na poklon.

USLOVI ZA OSTVARIVANJE POGODNOSTI:
1. Kupovina ulaznica za projekcije koje se prikazuju PONEDJELJKOM u terminima od 18:00 do 20:00 sati do 31. 12. 2020. u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini
2. Plaćanje ISKLJUČIVO NA BLAGAJNAMA KINA (ostalim načinima plaćanja NE MOŽE SE ostvariti pogodnost: e-plaćanje, plaćanje Stars Club karticom i putem mobilne aplikacije iCineStar)
3. Gratis ulaznica može se iskoristiti isključivo u trenutku kupovine ulaznice za isti film (ne vrijedi ukoliko posjetilac kupi kinoulaznicu u nedjelju za ponedjeljak niti za pretprodaje)
4. Plaćanjem ISKLJUČIVO BESKONTAKTNIM MASTERCARD i MAESTRO KARTICAMA
5. Pogodnost se ne odnosi na Senior Club i Studentske kartice. Posjetilac mora odabrati jednu ili drugu pogodnost – pogodnosti se ne zbrajaju.

NAPOMENE:
  • Gratis 2D ulaznicu posjetilac može iskoristiti za 2D film, a dodaci 3D, dodatak za REAL D 3D naočale (doplata isključivo na blagajni), VIP, LOVE BOX i VIP RELAX sjedišta i eXtreme se nadoplaćuju prema cjenovniku CineStara
  • Akcija ne uključuje pretpremijerne projekcije, 4DX projekcije i Spektakle.Opća pravila