Češljugar

 
IZVORNO IME: Goldfinch
REDATELJ: John Crowley  |  ŽANR: drama
ULOGE: Nicole Kidman, Sarah Paulson, Ansel Elgort
TRAJANJE FILMA: 149 min  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 12.09.2019

SADRŽAJ FILMA:
Trinaestogodišnji Theo, koji sad kao već odrastao priča svoju priču, jednoga je dana s majkom posjetio Metropolitan Museum of Art gdje se u tom trenutku našao terorist bombaš koji među ostalima ubija i njegovu majku. Zbunjen je i u šoku, u sveopćoj strci Theo bježi sa slikom koju je njegova mama najviše voljela, a koja sljedećih godina postaje njegov teret i blagoslov.

Ta moćna i prelijepa slika s godinama koje slijede uvući će ga u kriminalno podzemlje, među dilere umjetninama i drogama, u epicentar sve opasnijeg kruga u kojem će njegov život i život njegovih najbližih visjeti o tankim nitima koje se svakog trena mogu prekinuti.


ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
The Goldfinch je bio na listi najprodavanijih knjiga mjesecima, a za istu je Donna Tartt dobila Pultzerovu nagradu za fikciju. Češljugar nas vodi na uzbudljivo putovanje od blještavila elitnog Upper East Sidea preko mračnih radionica u Greenwich Villageu do pustoši predgrađa Las Vegasa u napetoj priči o umjetnosti i ljubavi, gubitcima i opsjednutosti, o preživljavanju i kreaciji, i o najdubljima tajnama identiteta i sudbine.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Izazivači
Krivi spoj
Zbog tebe
Kasta: Priča o razdoru
Puls grada
Izazivači