Tajne avanture kućnih ljubimaca SINK

 
IZVORNO IME: The Secret Life of Pets
REDATELJ: Yarrow Cheney, Chris Renaud  |  ŽANR: komedija, animirani
ULOGE: Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević
TRAJANJE FILMA: 87 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 08.09.2016

SADRŽAJ FILMA:

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana.

Illumination Entertainment i Universal Pictures sarađuju po peti put i predstavljaju nam film Tajne avanture kućnih ljubimaca (The Secret Life of Pets), komediju koja prati dogodovštine naših mezimaca kada odemo u školu ili na posao. 

Pravi život jedne užurbane stambene zgrade na Manhattanu počinje kada ekipa na dvije noge ode na posao ili u školu. Tada ljubimci s različitim prugama, krznima i perjem počinju svoju osmosatnu rutinu: druže se jedni s drugima, prepričavaju dogodovštine s njihovim vlasnicima, nabacuju neodoljiv izgled da bi dobili bolje grickalice i gledaju kanal Animal Planet kao da je riječ o reality programu. 

Glavni pas u zgradi, Max (Marko Marković), oštroumni terijer spašen sa ulice koji je ubijeđen da je središte univerzuma njegove vlasnice Katie (Ivana Knežević), doživljava da mu se život okrene naglavačke kada ona kući dovede Dukea (Milan Čučilović), aljkavog i ogromnog mješanca bez trunke znanja o ponašanju prema drugima. Kada se ovaj neočekivani dvojac nađe na opasnim ulicama New Yorka, moraju različitosti da stave na stranu i ujedine se protiv pufnastog, ali prepredenog, zeke po imenu Grudvica (Danijel Sič), koji gradi vojsku ljubimaca koje su napustili njihovi vlasnici i želi da se osveti čovječanstvu… i sve to prije no što se Katie vrati kući za večeru.


Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Petar Zecimir - sink
Gringo
Ferdinand - sink
S ljubavlju, Simon
Povratak heroja
Izbavitelji 2 - sink
4365