Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca: S&M2


 
IZVORNO IME: Metallica & San Francisco Symphony: S&M2
REDATELJ: Wayne Isham  |  ŽANR: koncert
ULOGE: James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, Simfonijski orkestar San Francisca, Michael Tilson Tomas
TRAJANJE FILMA: 150 min  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 30.10.2019

SADRŽAJ FILMA:
U biranim kinima diljem svijeta, samo u srijedu, 9. oktobra 2019., Trafalgar Releasing vam predstavlja S&M2, proslavu dvadesete godišnjice koncerata i albuma “S&M” koji su bili vanserijski, a nastali su u suradnji sa Simfonijskim orkestrom San Francisca!

Doživite njihov nastup na velikom platnu ekskluzivno u CineStaru, a za dio showa bit će zaslužan i legendarni dirigent Michael Tilson Tomas kojem će ovo biti i posljednja sezona na čelu simfonijskog orkestra. Koncert će biti sniman 6.septembra povodom otvorenja suvremene multifunkcionalne arene Chase Centar, na obali San Francisca.

Snimka koju ćete gledati u kinu, uključuje nekoliko pjesama iz originalnog izdanja iz 1999. ali i simfonijske verzije novijih pjesama koje su od tada izdane, Ovo specijalno izdanje koje će se dogoditi samo jednom, bez reprize, milijunima obožavatelja diljem svijeta dat će šansu da preskoče vrijeme i da dožive izuzetan show Metallice i Simfonijskog orkestra.


Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Andrea Chenier
Carmen - UŽIVO
Labuđe jezero - UŽIVO