Avatar: Put vode

 
IZVORNO IME: Avatar: The Way of Water
REDATELJ: James Cameron  |  ŽANR: akcija, avantura, SF
ULOGE: Sam Worthington, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Stephen Lang, Vin Diesel, Michelle Yeoh, Kate Winslet, Sigourney Weaver
TRAJANJE FILMA: 192 min  |  GODINA: 2022  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 15.12.2022
HIGHLIGHTS: Film AVATAR: PUT VODE sadrži nekoliko sekvenci s jakom svjetlošću koja može utjecati na posjetitelje koji su osjetljivi na fotosenzitivnu epilepsiju ili na druge osjetljivosti na svjetlost.

SADRŽAJ FILMA:
Radnja filma „Avatar: Put vode“ odvija se više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela.

Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore gdje će se upoznati s ljudima Metkayine, klanom domorodaca koji žive okruženi morem.

 


ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
James Cameron je s filmom Avatar 2009. godine napravio revoluciju, čija je priča vizualno zapanjujuća koliko je i ekološki osviještena. Prvi je film osvojio tri Oscara® te je potukao sve rekorde gledanosti koje drži još i danas. Nakon iznimno uspješnog prvog filma, Cameron je tada potpisao ugovore o snimaju još četiri filma Avatar franšize.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Planet majmuna: Novo kraljevstvo
Istjerivači duhova: Ledena prijetnja
Izazov života
Mjesto tišine: Dan prvi
Polarna odiseja
Furiosa: Pobješnjeli Max saga