200% Vuk - sink

 
IZVORNO IME: 200% Wolf
REDATELJ: Alexs Stadermann  |  ŽANR: Animacija
  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 05.09.2024
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
Ružičasti pudl se vratio…kako bi dokazao da je j 200% vuk!

Nastavak sinkroniziranog animiranog filma “100% Vuk”, u kojem je naš junak, Freddy, morao prihvatiti šokantno otkriće da nije predodređen biti moćni vukodlak poput cijele svoje obitelji, već maleni ružičasti pudl.

U novoj avanturi, Freddy misli da ima sve što je potrebno da vodi svoj čopor vukodlaka, ali zaslužiti poštovanje svojih članova čopora pokazuje se kao izazov. Kad bi barem bio više… vučji.

No, kada nepromišljena želja pretvori Freddyja u vukodlaka i pošalje nestašnog duha Mjeseca na Zemlju, Freddy mora vratiti kozmički red prije nego što bude prekasno.

Sa svojim psećim prijateljima, Freddy mora pronaći opasnu čarobnicu koja ima osobne razloge protiv čopora vukodlaka, prije nego što njegov novi prijatelj s Mjeseca ostane bez životne energije i nestane. Ako tim uspije izbjeći da budu pretvoreni u žabe-vukodlake i Freddy može odoljeti privlačnosti zabranjene zemaljske magije, možda će moći poslati duha kući i spasiti svijet. Jedno je sigurno – Freddy više nikada neće dovoditi u pitanje to što je pudl.

Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Banda čupavih repova 2 - sink
Grozan ja 4 - titl
Izvrnuto obrnuto 2 - sink
Garfield - sink
Avanture malog Don Quijotea
Panda u Africi - sink