Bioskop u Banja Luci

Bioskopi s pet zvjezdica uskoro i u Banja Luci!

CineStar bioskopi najveći su prikazivač u regiji i u Bosni i Herzegovini, a svoj najnoviji bioskop, četvrti po redu i ujedno najmoderniji u Bosni i Herzegovini, otvoriti će uskoro u Banja Luci u Delta Planetu.

Bioskop će imati 6 sala, prekrasan dizajnerski bar s terasom, a biti će opremljen najnovijom svjetskom bioskopskom tehnologijom, laserskim Barco projektorima što ce gledaocima osigurati pravi užitak gledanja filmova na wall to wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma u eXtreme sali – specijalnom CineStar formatu koji garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj.
Sale će biti prostrane, odlikovat će se amfiteatarskim raspoređenim sjedalima, a sjedala u svim salama biti će vrlo udobna sto je poznati CineStar srandard.

Posebnu ponudu činiti će LOVE BOX i VIP sjedala. Love Box sjedala činiti će bioskopski doživljaj privatnijim, a Vip sjedala pružiti će dodatnu udobnost i veću dimenziju, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake sale. Osim mjesta za odlaganje pića, imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.
Posjetiocima ce u novom CineStaru u Delta Planetu biti ponuđene sve prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda, najpovoljnijeg dana u sedmici, Matineje i Obiteljski paket, proslave rođendana u najmodernijim rođendaonicama za djecu, Spektakli u CineStaru, kupovina ulaznica online, Loyalty program za članove, besplatan parking i još mnogo toga.