Školske projekcije

UZ PREPORUKU FEDERALNOG MINISTARSTVA OBRAZOVANJA I NAUKE!

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u CineStar kinima uz povoljnije cijene ulaznica i menia za učenike i gratis ulaznice i kokice za profesore! Posjet CineStaru odličan je spoj zabave i poduke. Uživajte u čarima sedme umjetnosti i na jedinstven način upoznate učenike s temama koje su im bliske i korisne.Svim zainteresiranim školama CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. Za vas i vaše učenike pripremili smo izvrstan izbor filmskih naslova, od klasika poput Olivera Twista, hrvatskih filmova pa sve do najnovijih filmskih naslova. Posebni doživljaj svakako su 3D projekcije u svim CineStar multipleksima koje pružaju potpuno novi doživljaj filma i super atraktivne edukativne filmske naslove!

CinesCool dan - saznajte više o konceptu ovog projekta koji je zbog zanimljivih i poučnih filmskih naslova dobio preporuku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa!

Grupni posjeti - saznajte više o pogodnostima kupovine povoljnijih kinoulaznica za filmove na redovnom kinoprogramu!

Preporuka filmova - preuzmite CineScool brošuru i pogledajte ponudu filmskih naslova za izvanredne projekcije u sklopu CineScool dana!

Kontakt i narudžba - stojimo na usluzi za sve dodatne informacije svaki radni dan od 13:00 do 22:00!

CineStar Arena IMAX - spojite zabavu i podučavanje te uživajte u čarima sedme umjetnosti uz IMAX dokumentarne filmove i IMAX filmove iz redovnog kinoprograma!
 

Saznajte više o projektu CinesCool dan uz preporuku Federalnog Ministarstva obrazovanja i nauke i pogledajte listu svih filmskih naslova u ponudi.