Paklene ulice 8

 
IZVORNO IME: Fast & Furious 8
REDATELJ: F. Gary Gray  |  ŽANR: akcioni triler
ULOGE: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez
TRAJANJE FILMA: 136 min  |  GODINA: 2017.  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 04.05.2017

SADRŽAJ FILMA:
Sad kad su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji vječito putuje po svijetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Charlize Theron) zavede Doma u svijet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobjegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad prije nisu imali.

Od obala Kube i ulica New Yorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći cijeli svijet ne bi li spriječila anarhistu da pokrene haos na svjetskoj sceni... i vratila kući čovjeka koji je od njih napravio porodicu.

U filmu „Paklene ulice 8“, Vin Dieselu se pridružuju zvijezde iz prethodnih dijelova uključujući Dwaynea Johnsona, Jasona Stathama, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chrisa “Ludacris” Bridgesa, Nathalie Emmanuel, Elsu Pataky i Kurta Russella. Pored Theronove, u serijalu se po prvi put pojavljuju Scott Eastwood i oskarovka Helen Mirren.


ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Poslije „Paklenih ulica 7“ iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u historiji zaradili milijardu dolara na svjetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svjetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovječniji filmskih serijala svih vremena: Paklene Ulice 8.
Foto i videogalerija