CinesCool dan

UZ PREPORUKU FEDERALNOG MINISTARSTVA OBRAZOVANJA I NAUKE

Saznajte više o projektu CinesCool dan i pogledajte listu svih filmskih naslova u ponudi - preporuka filmova.

CineStar nudi mogućnost organizacije izvanrednih kino projekcija, kao i grupnih popusta za učenike osnovnih i srednjih škola. Pripremili smo za vas izvrstan izbor filmskih naslova, od filmskih klasika pa sve do najnovijih filmskih hitova. 

Na vaš zahtjev rado ćemo organizirati izvanrednu kino projekciju i to od ponedjeljka do petka od 9:00 do 14:00. Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je minimalno 20 učenika. Cijena 2D kinoulaznice iznosi 4,00 KM, dok je cijena 3D kinoulaznice 5,00 KM, uz gratis ulaznicu za voditelja grupe!

Ukoliko želite upotpuniti vaš odlazak u kino, u ponudi imamo i CinesCool Combo pakete koji uz kinoulaznicu uključuju kokice, bezalkoholno piće i čokoladicu:
 
CinesCool paket
Sadržaj paketa
Cijena po osobi
CinesCool 2D
2D kinoulaznica + male kokice + gazirani napitak 0,3L/Jana Junior 0,25 l PET + čokoladica
8,00 KM
CinesCool 3D
3D kinoulaznica + male kokice + gazirani napitak 0,3LJana Junior 0,25 l PET + čokoladica
9,00 KM

Važna napomena:
Plaćanje nije moguće izvršiti Stars Club 2x bonus karticom (Classic i Business). Ne vrijedi za pretpremijerne projekcije.

Za organizaciju izvanredne projekcije popunite OVAJ ZAHTJEV. Isti je potrebno podnijeti najkasnije pet radnih dana prije željenog  termina projekcije. To možete učiniti i osobno na blagajni kina.
 
Za 3D film potrebno je doplatiti 3D naočale u iznosu od 1,50 KM po ulaznici.