Ljepotica i zvijer - sink

 
IZVORNO IME: Beauty and the Beast
REDATELJ: Bill Condon  |  ŽANR: obiteljski, fantazija, mjuzikl
ULOGE: Mia Biondić, Nina Kraljić, Filip Riđički, Đani Stipaničev, Ervin Baučić
TRAJANJE FILMA: 130 min  |  GODINA: 2016.  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.03.2017

SADRŽAJ FILMA:

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glasove su posudili Mia Biondić / Nina Kraljić (Emma Watson) kao Belle; Filip Riđički (Dan Stevens) kao Zvijer; Đani Stipaničev (Luke Evans) kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Ervin Baučić (Kevin Kline) kao Bellin otac Maurice; Ozren Grabarić (Josh Gad) kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Pjer Meničanin (Ewan McGregor) kao svijećnjak Lumiere; Enes Vejzović (Stanley Tucci) kao čembalo Maestro Kadenca; Lana Jurčević (Gugu Mbatha-Raw) kao čarobnica Peruška; Nikola Seleš (Nathan Wich) kao šalica Mrvica; Dušan Gojić (Ian McKellan) kao sat Din-don; Mirela Brekalo (Emma Thompson) kao čajnik, Gđa Kamilica.


ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Film Ljepotica i zvijer temeljen je na animiranom filmu iz 1991. Alan Menken, dobitnik dvaju Oscara za animirani film (u kategorijama Najbolje originalne glazbe i Najbolje originalne pjesme), napisao je glazbu koja uključuje nove snimke originalnih pjesama čiji su autori Menken i Howard Ashman, kao i tri nove pjesme koje su napisali Menken i Tim Rice.
Foto i videogalerija